What's On Your Mind?

Laten we in gesprek gaan over wat jij wil! Geheel GRATIS. Het enige wat het jou kost, is 30 minuten tijd vrijmaken voor….JEZELF! We gaan samen kijken naar wat werkt voor jou en hoe ik jou ga helpen.

Je kunt me altijd even mailen, bellen of een bericht via de website achterlaten voor vragen of het inplannen van het What’s On Your Mind-gesprek. Lukt het niet om digitaal in te plannen? Vul onderstaand contactformulier in, bel of stuur een app-bericht naar 
06 26 32 41 96 en dan plannen we je afspraak in!

Neem contact met me op!

    Ouasima (37)

    Laetitia heeft een hart van goud en wilt het beste voor iedereen. Ze heeft mij geleerd om van mezelf te houden. Ze luistert heel goed en neemt mij serieus. Ik ben er nog niet, maar door haar adviezen zet ik stapjes vooruit en heb ik mezelf weer gevonden. Ik ben blij dat ik haar heb leren kennen.”

    Customer Service Medewerker