Take a small step

Bepaal je Eigen Geluk en Groei

“The future depends on what you do today"

- Mahatma Gandhi -

Je zit in het examenjaar van de middelbare school of je bent pas afgestudeerd…en nu? 
Je hebt een leuke baan, maar toch verveel je je. Een bucketlist die nog wat vinkjes nodig heeft ga je in je gedachten af. Die ene functie of je eigen onderneming waar je al zo lang van droomde, had je maar….

Vaak maak je als scholier of student zomaar een (gedwongen) vervolgkeuze, want iedereen verwacht van alles van jou.
Jij wilt graag de keuze maken die gebaseerd is op jouw eigen gevoel en je wilt dat iemand je hierbij helpt. Maar wie? Je weet niet waar je moet zoeken.

Ismaïl is net cum laude afgestudeerd aan de universiteit en is klaar om te gaan werken als psycholoog. Hij heeft vele jaren gestudeerd en vooral zijn ouders en familie zijn trots op hem.

Wauw! Hij is de eerste van de familie, die een universitaire titel heeft.

 Naast zijn interesse in de mens, is hij ook enorm geïnteresseerd in auto’s. De geschiedenis, hoe ze gemaakt worden, maar ook hoe je ze kunt repareren. In zijn vrije tijd en van kleins af aan, vond hij auto’s al fascinerend. Bovendien houdt hij ervan om zo nu en dan aan een auto te sleutelen om wat bij te verdienen. En hij is er goed in!

Hij droomt ook over een eigen garage met een showroom erbij natuurlijk! Een big smile verschijnt op zijn gezicht, elke keer als hij eraan denkt.

Dan kijkt hij weer naar zijn diploma die hij in handen heeft. En denkt hij aan de verheugde reacties van zijn ouders en familie. Hij is immers de eerste in de familie, die een titel als deze heeft behaald. Dat verheugde gevoel wilt hij niet van hen afpakken. En gaat toch maar werken als psycholoog bij een instelling.

Zijn droom, die komt nog wel, als zijn ouders en familie maar blij zijn.

Ben jij net zoals Ismaïl (cum laude) afgestudeerd aan de universiteit of de hogere school? Je wil je ouders en familie niet teleurstellen, maar toch twijfel je of je in deze sector een baan wilt gaan zoeken.

Heb jij een ander toekomstbeeld, bijvoorbeeld een eigen onderneming starten? En vind je het moeilijk om je eigen gevoel te volgen?

Gelukkig heb ik speciaal voor jou de Take a Small Step-methode ontwikkeld. In 90 minuten ervaar jij welke invloed bepaalde gedachten en ervaringen, op jouw jonge leven hebben.

Waarom voor de Take a small step kiezen?

  • Je krijgt in minimaal 60 minuten de stappen naar jouw vervolgkeuze helder.
  • Naast de 60 minuten call is er nog het follow-up gesprek. We evalueren waar je nu staat en wat jouw volgende stap is.
  • Je ontvangt het prachtige en duidelijke visuele aandenken gebaseerd op jouw eigen verhaal.
  • Je staat te trappelen om te leren hoe je uiteindelijk een beslissing maakt gebaseerd op jouw eigen gevoel.
  • Je wilt in jezelf en jouw toekomst investeren.

WIL JE EERST ONTDEKKEN WELKE MOGELIJKHEDEN JIJ HEBT EN WELKE RICHTING JIJ OP WIL?
GA VOOR HET TAKE A SMALL STEP-PROGRAMMA!

Take a small step

147,-

Jouw resultaten

Na Take a Small Step:

  • Ben jij bewust van de invloeden die allemaal meespelen in de beslissingen die jij maakt, zodat je hier altijd bij stilstaat als je een belangrijke keuze moet maken in jouw toekomst.
  • Heb jij het unieke visuele aandenken in handen en hiermee herinner jij jezelf aan jouw eigen kracht en wat jij wil. Jouw brein heeft niet alleen woorden, maar ook beelden nodig.
  • Sta je voortaan eerst stil bij jouw eigen proces, gedachten en gevoel, voordat je bepaalde keuzes gaat maken. Zodat jouw zelfvertrouwen groeit!
  • Ga jij bewuster jouw eigen gevoel volgen, met behulp van het visueel aandenken. Hierdoor raak je niet meer in de stress.
  • Wil jij nog meer leren hoe jij persoonlijk kunt groeien. Hierdoor ben je nog meer gemotiveerd en krijg je energie, omdat jouw toekomst steeds duidelijker is voor jou.

Jouw tijd is kostbaar. Door te investeren in jezelf en in jouw toekomst, neem jij de leiding over jouw leven. Jij voelt aan alles dat er veel meer uit jezelf te halen valt.

Even zomaar die vervolgkeuze maken? …nee…daar ben jij te belangrijk voor

In jezelf investeren is een onderdeel van jouw persoonlijke groei. Ongeacht welke toekomstige keuze je ook gaat maken.
Uiteindelijk bepaal jij jouw eigen toekomst en geluk. Graag zet ik jou samen meteen, op een positieve en enthousiaste manier, tot actie aan. En ik zet jouw eerste stappen helder in beeld. Zo bereik jij iets groots.

Veelgestelde Vragen

Maak een afspraak voor het gratis What’s On Your Mind-gesprek of start de Take a small Step-call, zodat ik je help om hierachter te komen. Ik geef je in 90 minuten inzichten om dé vervolgkeuze te maken, gebaseerd op jouw gevoel en interesses.

Dit kan komen omdat mensen vaak de keuze maken op basis van wat anderen willen (omgeving, school, leerplicht). Niet op wat je zelf wilt. Je weet eigenlijk niet goed waarom je de keuze hebt gemaakt.

Jazeker! Als je uit een multicultureel gezin komt, heb je te maken met meerdere factoren die invloed hebben (gehad) op jouw vervolgkeuze, zoals cultuur, normen en waarden, tradities en bijvoorbeeld taal. Het programma geeft hier uitgebreid aandacht aan.

Ik geef je graag de kans om in een korte tijd erachter te komen hoe je bewuster wordt van jouw dagelijkse keuzes en in de toekomst. Ik ben ervan overtuigd, dat je wilt groeien en jezelf die persoonlijke groei gunt. In 90 minuten tijd ga je een ander inzicht krijgen op de keuzestress die jij beleeft.

In 90 minuten tijd, gaan we actief aan de slag. Tijdens deze 90 minuten merk je vanzelf, dat je situaties heel anders gaat zien. Voortaan ga je al iets meer naar je eigen gevoel luisteren. Wat weer leidt tot het bewust maken van jouw eigen vervolgkeuze.

Coaching for You!
Laetitia is de persoon bij wie Je moet zijn. 
Ze straalt rust uit en stelt Je op Jouw gemak. 
Zij kan Jou coachen bij onder andere de belangrijkste keuzes in Jouw leven zoals de schoolkeuze en de loopbaankeuze. 
Sta je voor een andere keuze in Jouw leven, hierbij kan ze Jou ook coachen. 
Samen met haar begin je aan Jouw zoektocht. 
Het gaat om Jou en uiteindelijk maak Jij de keuze!

Mylène Papilaja (45)

telefoniste

Kom je liever eerst in gesprek met mij? 

Boek dan het ‘What’s On Your Mind-gesprek’