Reviews & Testimonials

Wat deelnemers zeggen over Laetitia en haar programma’s.

Het programma van Laetitia is een goede stap voor je toekomst en het geeft je een hele andere kijk op alles. Hierdoor heb ik zo veel inzichten gekregen en ben ik erachter gekomen waar mijn passie ligt. Mijn ouders komen beiden uit het bedrijfsleven en ik dacht dat ik ook die kant op wilde. Maar uiteindelijk ben ik erachter gekomen dat ik richting communicatie moest. Dit realiseerde ik mij eerst niet. Na dit programma besef ik dat ik mijn hele leven lang al bezig ben op dit vlak met name met theater, zang. Eigenlijk was ik al onbewust bezig met communicatie. Door het programma van Laetitia werd ik me er bewust van dat ik mijn gevoel moest volgen. Heel erg bedankt Laetitia!

Brigitte Sprengelmeijer

studente marketing en communicatie

Ouasima

Laetitia heeft een hart van goud en wilt het beste voor iedereen. Ze heeft mij geleerd om van mezelf te houden. Ze luistert heel goed en neemt mij serieus. Ik ben er nog niet, maar door haar adviezen zet ik stapjes vooruit en heb ik mezelf weer gevonden. Ik ben blij dat ik haar heb leren kennen.”

Customer Service Medewerker

Als je met Laetitia in zee gaat, weet je dat je stappen gaat zetten. De persoonlijke transitie die Laetitia bewerkstelligt is van onschatbare waarde. Je leert niet alleen jezelf beter kennen, je wordt ook geconfronteerd met je eigen ‘waarom’? En Laetitia neemt geen genoegen met een halfslachtig antwoord. Samen met haar ga je naar de kern van je zijn. Ze legt samen met jou een basis voor je bestaan waar jaren mee aan de slag kan. Zonder Laetitia zou ik momenteel niet staan waar ik nu sta. Ze werd op korte tijd veel meer dan een coach. Ze werd een vriendin die een plekje diep in mijn hart veroverde.

Els

marketingconsultant

Erno Pickee

Quote:

De kunst van het confronteren.

Coaching heeft veel verschillende rollen. Echter, om groei te bereiken word je vroeg of laat geconfronteerd met jezelf. De spiegel die ik kreeg voorgeschoteld door Laetitia was voor mij een hele bijzondere, inspirerende en warme ervaring. Heel mooi hoe zij een van hart tot hart gesprek met je kan voeren en je vervolgens op een positieve manier kan confronteren.
Laetitia, hartelijk dank voor de nieuwe inzichten.

Trainer, adviseur en docent

Anoniem

Laetitia kan goed luisteren en geeft je de ruimte die je nodig hebt. Door de juiste vragen te stellen, afgestemd op mij, kan ze goed tot de kern komen. Niet alleen haar studieachtergrond maakt haar geschikt om hetgeen te doen wat ze nu doet, maar ook haar jarenlange ervaring met vrijwilligerswerk met jongeren draagt hier enorm aan bij. En dat is duidelijk te merken! Loop jezelf op dit moment vast? Of loop je ergens tegenaan? Ik zou haar zeker van harte aanbevelen!

Laetitia is een bijzondere coach en persoonlijkheid! Ze is super creatief, volhardend en heeft een verfrissende kijk op het leven. Met haar luisterend oor en analyserend vermogen, komt ze snel tot de kern en tot aangenaam verhelderende en verrassende inzichten, waar je altijd verder mee kunt. Door haar open niet voorbedeelde uitstraling, voel je je snel op je gemak geeft ze je een gevoel van veiligheid en rust. Haar liefdevolle en rustige overwicht, dat zij van nature bezit, zal veel jongeren en jong volwassenen stimuleren om succesvol hun eigen weg te vinden en volgen. Ik beveel haar van harte aan.

Nathalie Gilhuijs

Coach en Arts

Coaching for You!
Laetitia is de persoon bij wie Je moet zijn. 
Ze straalt rust uit en stelt Je op Jouw gemak. 
Zij kan Jou coachen bij onder andere de belangrijkste keuzes in Jouw leven zoals de schoolkeuze en de loopbaankeuze. 
Sta je voor een andere keuze in Jouw leven, dan kan ze Jou ook hierbij coachen. 
Samen met haar begin je aan Jouw zoektocht. 
Het gaat om Jou en uiteindelijk maak Jij de keuze!

Mylène Papilaja

telefoniste

Sommige mensen komen op je pad met een reden.
Laetitia is daar een van. Gebruik makend van haar creatieve talent, haar rust en doortastendheid haalt zij jouw eigen kern kwaliteit naar boven zodat jij ook vanuit jouw eigen unieke talent je leven kan vorm geven. Dit geeft zoveel energie, blijdschap en balans. Dankjewel dat jij deze gave deelt

Carola van der Eijk

Retreat organisator