Mijn Missie

Ik wil eenieder helpen die stress ervaart bij elke levensbepalende keuze. Bijvoorbeeld het maken van een vervolgkeuze in opleiding of werk. Vaak komen er veel meer factoren kijken bij het proces om tot een keuze te komen die bij jou past. Wat is nu goed of fout? Waar ligt het aan? Maar vooral,
waarom voel ik me nog steeds niet gelukkig na het maken van deze keuze? 

"Al 15 jaar help ik volwassenen, jongvolwassenen, jeugdigen en kinderen. Nu heb ik besloten om hier mijn levenswerk van te maken."

Mijn Visie

Reload Your Mind is ontstaan door de kennis en ervaringen, die ik de afgelopen jaren heb opgedaan over de Mindset. Met deze kennis ben ik teruggegaan naar de beginjaren van mijn leven. Vervolgens besefte ik, dat het gaat, om het herladen van alles wat er in je onderbewuste mind zit . Maar ook aandacht te geven aan wat je daarbij voelt en je innerlijke kracht vinden en inzetten. Uiteindelijk heeft dit bij mij tot het bepalen van mijn eigen geluk geleid. Dit deel ik graag met zoveel mogelijk mensen en wil hier mijn levenswerk van maken. 

Bepaal je Eigen Geluk en Groei!

Boek nu jouw sessie....De keuze is aan jou!

Beweeg over de foto en klik op de quickview om te bestellen